Brandmeester's - Partner van Staffing Awards

Brandmeester’s

“Koffie op maat voor de zakelijke markt”

Brandmeester’s

In mei 1994, toen nog maar enkelen in Nederland wisten wat een caffè latte was, opende Lammert Brouwers in Amsterdam de eerste espressospeciaalzaak in Nederland waarin behalve een espressobar ook een koffiebranderij was gehuisvest. Dit met als doel om van elke klant een connaisseur te maken op het gebied van de superieure bereiding van koffie en thee, en espresso in het bijzonder. Inmiddels heeft het bedrijf drie brandstores met shop roaster en een micro branderij in Boesingheliede. Brandmeester’s levert alles wat je nodig hebt voor de bereiding van de allerbeste koffie, espresso en thee; elke zetmethode, alle benodigde accessoires en barista tools, alsmede een indrukwekkend assortiment espressomachines voor zakelijk en thuis gebruik.

Kwaliteit op de zaak
Door de vervaging van de grens tussen privé en zakelijk wordt de huiskamer het nieuwe kantoor en het kantoor de nieuwe huiskamer! Niet alleen de klant, maar ook de medewerker moet beter worden bediend en goede koffie is hierin belangrijk: de koffie op het kantoor moet proeven zoals de medewerker thuis gewend is. Het koffieritueel is geen plek waar mensen hun tijd verdoen, maar een plek voor inspiratie, interactie, creatie en teambuilding. Brandmeester’s adviseert bedrijven daarom niet alleen over de juiste koffie en apparatuur, maar ook over een koffie voorziening die past bij uw medewerker. Met Brandmeester’s haalt u niet alleen een perfecte koffie in huis, maar ook ‘Het Nieuwe Werken’.

Smaak op maat
Brandmeester’s denkt graag in maatconcepten. Wij zijn in staat om kleine oplages te branden en deze – als onderdeel in een nauwe samenwerking – af te stemmen op de marketingbehoefte van onze zakelijke klant. Dit heeft inmiddels tot verschillende mooie projecten geleid die wij graag met nieuwe klanten voortzetten. Hierbij valt te denken aan unieke, op maat geproduceerde melanges, zeldzame single origins en op kleine schaal geproduceerde koffie met een specifiek thema.

Gratis proefpakket
Interesse? Bestel nu uw gratis proefpakket via deze link.