Optie 1 uitgelicht

Beste opdrachtgevers en intermediairs uitgeroepen tijdens officiële dag

AMSTERDAM – Op donderdag 19 januari zijn de beste opdrachtgevers en intermediairs van Nederland bekend gemaakt tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Postillion Hotel Amsterdam, georganiseerd door Victor Mundi. Aegon is uitgeroepen tot beste opdrachtgever, en Harvey Nash is uitgeroepen tot beste intermediair. Uit een peiling van ZZP Barometer blijkt dat de Wet DBA nog steeds voor onrust zorgt in de flexmarkt: desondanks maken de 1,1 miljoen zzp’ers VVD de grootste zzp-partij, als er nu verkiezingen zouden zijn.

 • Dag van de Flexibele Arbeid georganiseerd door Victor Mundi
 • Aegon uitgeroepen tot beste opdrachtgever van Nederland
 • Harvey Nash uitgeroepen tot beste intermediair van Nederland
 • Wet DBA zorgt nog steeds voor onrust in flexmarkt
 • VVD stoot D66 van troon als grootste zzp-partij in peiling ZZP Barometer
 • SP en PvdA gehalveerd t.o.v. Tweede Kamer-verkiezingen in 2012

Tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid waren meer dan tweehonderd inhuurverantwoordelijken van opdrachtgevers en directieleden van intermediairs aanwezig. “Het doel van deze dag is om te laten zien dat de flexmarkt uit zichzelf de focus legt op kwaliteit. Er is geen wet- en regelgeving nodig om deze kwaliteit af te dwingen. Ook is het niet nodig om tegen de flexibele aard van onze arbeidsmarkt in te gaan: deze blijkt juist een voorwaarde tot groei, specialisme en innovatief vermogen,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van organisator Victor Mundi en juryvoorzitter van beide verkiezingen.

Harvey Nash uitgeroepen tot beste intermediair in de flexmarkt

Uit enkele honderden intermediairs is contractmanager Harvey Nash als winnaar van de Staffing Awards tot beste intermediair van Nederland uitgeroepen. Op basis van referenties van zowel klanten als kandidaten, is een eerste selectie van finalisten gemaakt. Een gerenommeerde jury met vertegenwoordigers van de ABU, AkzoNobel, Carerix, Flex-Beheer, FNV Zelfstandigen, ING, LinkedIn, NBBU, Ratecard, Textkernel en Victor Mundi heeft de volgende partijen uitgeroepen tot de beste intermediairs van Nederland:

 1. Harvey Nash
 2. WETALENT
 3. B-street
 4. Brainnet
 5. Panda International
 6. FinanceFactor
 7. ISA Group
 8. Freelancer.nl
 9. Mekano Group
 10. Steens & Partners
Over Victor Mundi

De Dag van de Flexibele Arbeid wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door VictorMundi B.V., het mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexmarkt. Het bedrijf is tevens initiatiefnemer van de Client Awards, waarbij wordt gekeken hoe opdrachtgevers omgaan met hun flexibele inhuur, de Staffing Awards, waarbij wordt gezocht naar het beste bedrijf in de flexmarkt binnen Nederland, en de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), waarbij wordt gezocht naar de beste zzp’er van Nederland. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van onafhankelijke zzp-informatiebron ZZP Barometer en organisator van de Dag van de ZZP’er op 1 april 2017.