OTYS-banner-2

OTYS

“Recruitment software waar je blij van wordt (en efficiënter)”

OTYS

OTYS is Europa’s grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. Grondige kennis van het recruitmentproces en een uitgesproken inzicht in de mogelijkheden die software kan bieden heeft geleid tot de ontwikkeling van OTYS Go! en OTYS Web! Samen vormen deze een complete front- en backofficeoplossing voor recruitment.

OTYS vindt haar kracht in innovatie en waardevolle partnerships. Door onze ervaring weten wij wat onze klant wil en kunnen wij de gehele markt bedienen. Daarnaast: OTYS doet het anders! Wij willen het meest complete recruitmentsoftware pakket ontwikkelen. Om dit te kunnen moeten we soms grenzen opzoeken die anderen wellicht links laten liggen.

Wij leveren producten die variëren van state-of-the-art websites, vol integratie- en marketingmogelijkheden tot aan een volledig geïntegreerd CRM systeem of mobiele applicaties voor kandidatenbeheer. Voor elk aspect van het proces heeft OTYS een oplossing met als leidraad: efficiëntie en gebruikersgemak.

Gebouwd om jou tijd te besparen

Onze recruitment software is volledig ingesteld om het werkproces van het intermediair te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat ze hun werk efficiënter en sneller kunnen uitvoeren. Het is dan ook niet zonder reden dat we tal van koppelingen hebben met uiteenlopende bedrijven om op elk gebied in het recruitmentproces de helpende hand te kunnen bieden.

De nieuwste release OTYS Go! stelt onze klanten in staat om ook in een moeilijke arbeidsmarkt, zoals nu het geval is, sneller en kwalitatief betere kandidaten te matchen met hun vacatures. Doordat alles geïntegreerd is in één systeem zorgen we ervoor dat niet alleen het werk aan de bureauzijde makkelijker en leuker wordt, ook streven we er naar om de candidate experience zo hoog mogelijk te maken.

Economie in de lift

Na een zware tijd van economische crisis zit onze economie weer in de lift en de Staffing Awards biedt een mooie gelegenheid om stil te staan bij bedrijven of organisaties die op een verrassende en innovatieve wijze deze tijd hebben doorstaan. Met de Staffing Awards krijgen intermediairs de publiekelijke erkenning van hun constante streven naar een kwalitatieve dienstverlening.

Positieve referenties zijn de beste reclame

Online referenties zijn ontzettend waardevol. Niemand zal niets dan lof over zichzelf roepen, maar hoe geloofwaardig is dat? De beste en meest waardevolle feedback die je kunt krijgen is die van je gebruikers en klanten. Positieve referenties zijn uiteraard de beste reclame die je kunt hebben, maar misschien nog wel belangrijker zijn negatieve referenties. Deze stellen je in staat in om kritisch te blijven kijken naar je dienstverlening en ze leggen de vinger op de zere plek waar je weer lering uit kunt trekken.

Referenties zijn de objectieve stem van klanten die een organisatie transparanter kunnen maken. Onlangs hebben OTYS een Ratecard een koppeling in onze software gerealiseerd .