OTYS-banner-2

OTYS

“Recruitment software waar je blij van wordt (en efficiënter)”

OTYS

OTYS is de ideale recruitment software om overzicht te houden over al je kandidaten, deze te matchen aan passende vacatures, voor te stellen aan opdrachtgevers en follow up te doen. Maar OTYS is zoveel meer dan dat! Een goed vindbare recruitment website met CMS, koppelingen met allerlei handige partijen, apps en allerlei tools om in contact te zijn met je doelgroep. OTYS is dé totaaloplossing voor recruiters en intercedenten.

Gebouwd om jou tijd te besparen
Goede recruitment software is gebouwd om jou werk uit handen te nemen. Met de juiste tools kun je namelijk efficiënter werken. Met OTYS verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience.

Supersnelle software
Snelle servers en uitstekende techniek zorgen voor snelle communicatie tussen software en database. Hierdoor ervaar je geen laadtijd tussen schermen.

Snel vacatures (multi)posten
Plaats binnen enkele klikken je vacatures door op je eigen website of multipost snel op verschillende jobboards tegelijk.

Semantic search & match
Gebruik de intelligente zoekfunctie en koppel meerdere kandidaten aan je vacature, gebaseerd op door jou gestelde criteria, zoals opleiding of vaardigheden.

Overzichtelijk dossier
In één scherm alle relevante informatie en eerdere communicatie met een kandidaat zichtbaar.