Achtergrond textkernel

Textkernel

“Met slechts één klik solliciteren”

Textkernel

Textkernel is internationaal marktleider in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en semantische technologie voor het bij elkaar brengen van kandidaten en vacatures.

Met efficiënte oplossingen op het gebied van HR en recruitment helpt Textkernel wereldwijd duizenden werving & selectie-, uitzendbureaus, detacheerders, werkgevers, vacaturebanken, HR-software leveranciers en outplacementbureaus slimmer en efficiënter te werken.

Producten

Met Extract!, de geavanceerde cv-parser, verandert Textkernel de candidate experience radicaal, door een mobiel sollicitatieproces aan te bieden waarbij de kandidaat met slechts één klik kan solliciteren terwijl op de achtergrond relevante informatie uit het cv automatisch wordt geparsed. Met Jobfeed, verzamelt Textkernel informatie uit miljoenen online vacatures. Gecombineerd met Search! en Match!, Textkernel’s producten voor semantisch zoeken en matchen, geeft Textkernel zijn klanten de beste intelligente tools om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.