Banner-knab-partnerpagina-_-FOTY-Awards

Carerix

“U wilt 24 x 7 online kunnen werken”

Carerix

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 60 medewerkers. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het Cornerstone Business Park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev.

Met meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en de service-industrie met klanten zoals DPA, B-street, Dovre en Trenkwalder. Ook voor corporate- en overheidsorganisaties heeft Carerix specifieke oplossingen met klanten waaronder ANWB en JobpuntVlaanderen.

Het Partner eco systeem speelt een belangrijke rol, zowel op het vlak van productontwikkeling als op het vlak van de Carerix implementatie. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen.

Of u nu werkt bij een recruitmentbureau, een detacheerder of binnen een corporate omgeving verantwoordelijk bent voor het werven van talent. U wilt 24 x 7 online kunnen werken. Snel, flexibel en op elk device. Maak kennis met onze oplossingen.