Banner-Ratecard-partnerpagina-FOTY-Awards

Ratecard

“Dé online feedback- en reputatiemanagementtool”

Ratecard

Verbeter de kwaliteit van werk iedere dag! Dit kan met het gebruik van Ratecard, de online feedback- en reputatiemanagementtool. Verstuur feedbackenquêtes automatisch via e-mail en/of SMS naar klanten en kandidaten. Zo kunt u uw dienstverlening constant verbeteren. Feedback kan intern worden gehouden, maar ook gebruikt worden als referentie door het via zoekmachines en op sociale media te publiceren.

Automatisch verzamelen
Ratecard integreert real-time met bedrijfsprocessen. Daarmee helpt het bedrijven om op de automatische piloot feedback te verzamelen.

Krijg grip op uw reputatie
Via Ratecard verzamelt u feedback van al uw klanten en kandidaten, gedurende het gehele proces. Deze feedback wordt via een big data-analyse geverifieerd door Ratecard, als onafhankelijke partij. Indien een referentie is goedgekeurd, wordt deze gepubliceerd en kunt u deze gebruiken om uw kwaliteit te tonen. Ratecard biedt ook de mogelijkheid om de feedback intern te houden. Zo krijgt u grip op uw online reputatie.

Meet de klant- en kandidaattevredenheid
Dankzij de feedback die u ontvangt kunt u uw klant- en kandidaattevredenheid meten, vergelijken en verbeteren. Het is de missie van Ratecard om bedrijven te helpen om elke dag te verbeteren.

Verbeter uw dienstverlening
Via Ratecard kunt u in gesprek gaan met uw klanten: reageer op referenties en laat uw waardering zien of geef aan hoe u uw dienstverlening zal verbeteren. Bovendien hoort u niet alleen hoe de ervaring met uw bedrijf tot nu toe is, maar ontvangt u ook suggesties en verbeterpunten. Deze zijn alleen voor u, als beheerder van uw Ratecard, inzichtelijk.