Banner-Ratecard-partnerpagina-FOTY-Awards

Ratecard

“Dé onafhankelijke feedback tool voor de flexmarkt”

Ratecard

Verbeter vanaf vandaag de kwaliteit van werk! Dit kan met het gebruik van Ratecard, de specifieke feedbacktool voor de zzp-markt: verzamel feedback, verbeter uzelf en uw bedrijf en zie direct resultaat terug in het aantal bezoekers, uw kans op opdrachten en de hoogte van uw tarief en omzet.

Bouw uw reputatie
Via Ratecard verzamelt u feedback van klanten, collega-ondernemers en partners. Deze feedback wordt via een big data-analyse geverifieerd door Ratecard, als onafhankelijke partij. Indien een referentie is goedgekeurd, wordt deze gepubliceerd en kunt u tonen hoe goed uw bedrijf is door deze te delen!

Meer bezoekers
Via Ratecard zorg je ervoor dat uw bedrijf – onder andere – op Google beter vindbaar is dankzij referenties. Daardoor komt u zowel in betaalde als in onbetaalde zoekresultaten hoger terug, ontvangt u meer bezoekers op uw website en wordt uw bedrijf (nog) succesvoller.

Verbeter de conversie
Creëer en vergroot het vertrouwen van potentiële klanten en partners in uw bedrijf via de referenties die u ontvangt op Ratecard. De kwaliteit van uw dienstverlening wordt zo bevestigd door een onafhankelijke, derde partij en dit resulteert in meer (kans op) opdrachten en een hogere omzet.

Verbeter jouw dienstverlening
Via Ratecard kunt u in gesprek gaan met uw klanten: reageer op referenties en laat uw waardering zien of geef aan hoe u uw dienstverlening zal verbeteren. Bovendien hoort u niet alleen hoe de ervaring met uw bedrijf tot nu toe is, maar ontvangt u ook suggesties en verbeterpunten. Suggesties en verbeterpunten zijn alleen voor u, als beheerder van uw Ratecard, inzichtelijk.