Header bullhorn

Bullhorn

“Innovatie vanaf het begin”

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 8000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen. 

Bullhorn Connexys Corporate HR edition
Bullhorn Connexys Corporate HR edition is onze recruitment software, gebouwd op het Force.com platform van Salesforce en helpt de grootste corporate organisaties bij het beheren van de volledige recruitment workflow. Met Bullhorn Connexys Corporate HR edition heb je alle tools in huis om kandidaten te werven via verschillende kanalen. Publiceer vacatures op je eigen website, job board of social media platform (zoals Facebook of LinkedIn) met slecht één klik.

Er zijn 3 edities van Bullhorn Connexys Corporate HR edition , namelijk zilver, goud en platina. Voor iedere onderneming is er een geschikte versie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.