Header bullhorn

Bullhorn

“Innovatie vanaf het begin”

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 8000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen. 

Bullhorn ATS
Bullhorn biedt recruitment software voor kleine tot zeer grote bureaus. Meer dan 8000 recruitmentbureaus wereldwijd werken al met ons applicant tracking systeem.

Of je nu een een flexibel team van 1 of 20 man hebt: je hebt een ATS nodig dat gebruiksvriendelijk en intuïtief is, waarmee je kunt concurreren met de grootste bureaus in de markt. Maak een start binnen 48 uur en behaal direct resultaten met een systeem dat is geoptimaliseerd door middel van recruitment best practices.

Grotere recruitmentbureaus hebben juist technologie nodig die meegroeit met het bedrijf en zich kan richten op complexe interne werkprocessen. De grootste organisaties ter wereld, zoals Randstad en Manpower, werken om veel uiteenlopende redenen met ons samen, maar uiteindelijk draait het allemaal om platform, partnerschap en innovatie. Ons recruitmentsysteem is gebouwd op het Salesforce platform, waardoor het flexibel, snel, mobiel, veilig, betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en vooral heel toekomstbestendig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.