Header Indeed

Indeed

“Hechte relatie met intermediairs”

Indeed

Indeed is de nummer-één vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 200 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven. 

Indeed heeft een hechte relatie met intermediairs. Intermediairs gebruiken Indeed volop om kandidaten te vinden voor functies. Zij hebben een aparte positie in de arbeidsmarkt, omdat ze tussen kandidaat en opdracht- of werkgever in staan. De toegevoegde waarde die zij leveren bepaalt hun bestaansrecht.

Referenties

Indeed is de grootste site wereldwijd als het gaat om reviews voor werkgevers en intermediairs. Referenties zijn overal belangrijk: van de reiswereld tot de huizenmarkt, maar ook voor de arbeidsmarkt. Het belang hiervan wordt steeds groter. De beslissing van opdrachtgevers en kandidaten om uiteindelijk met een partij in zee te gaan laten zij steeds vaker afhangen van de kwaliteit van de referenties die een dergelijke partij heeft ontvangen.

Client Success-afdeling

Indeed doet zelf ook veel aan klanttevredenheidsonderzoeken. De client success-afdeling is continu bezig met het monitoren hiervan. Indeed werkt niet met contracten, klanten kunnen iedere dag beginnen en elke dag stoppen. Het belang van tevreden klanten is voor hen dan ook extra groot.