Banner-linkedin-partnerpagina-FOTY-Awards

LinkedIn

“Vind en verbind je met het talent dat je zoekt”

LinkedIn

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk met meer dan 433 miljoen leden in 200 landen en regio’s over de hele wereld. Het is de missie van LinkedIn om wereldwijde professionals met elkaar in contact te brengen om hen productiever en succesvoller te maken.

Mensen maken het verschil in elke business. Hun unieke competenties, kennis,ervaring en contacten zijn de basis voor succes. Met onbegrensd potentieel. LinkedIn Talent Solutions geeft het netwerk, de tools en de inzichten om je te verbinden met het talent dat je zoekt.

Met de tool LinkedIn Recruitment bereikt u de perfecte kandidaat:

Vergroot uw bereik en zoek in het grootste professionele netwerk
Met de krachtige zoekfunctionaliteit kunt u uw zoekopdrachten uitbreiden tot buiten uw persoonlijke connecties. U heeft toegang tot het volledige LinkedIn-netwerk. Voer ingewikkelde zoekopdrachten uit met de meest geavanceerde zoekinterface waarmee, u direct ideale kandidaten kunt vinden.

Contact opnemen met kandidaten
Neem contact op met kandidaten via InMail®, de vertrouwde berichtomgeving van LinkedIn. Werk efficiënter met behulp van InMail-berichtsjablonen en massa-InMails. Krijg meer reacties dan met onaangekondigd telefonisch contact en e-mail.

Beheer uw talent pipeline
Verzamel, beheer en volg talent voor nu of in de toekomst met mappen, herinneringen en takenlijsten. Synchroniseer teamactiviteiten met gedeelde projecten, zoekopdrachten, profielen en opmerkingen over sollicitanten. Onze wervingstool biedt een naadloze workflow voor het beheren van talent en vinden van kandidaten.