Optie 1 uitgelicht

Softwareleverancier voor personeelsintermediairs maakt Staffing Awards mede mogelijk

DELFT – Softwareleverancier Carerix gaat komend jaar de samenwerking aan met Victor Mundi door de Staffing Awards mede mogelijk te maken. Hiertoe is Carerix zichtbaar op de website, publiceert het inhoudelijke expertartikelen in de nieuwsbrief en is het aanwezig op de Dag van de Flexibele Arbeid op donderdag 17 november 2016, waarop de awards worden uitgereikt. “De Staffing Awards is een goed podium om intermediairs die de beste match tussen kandidaten én opdrachtgevers weten te maken, in de spotlight te zetten,” aldus Reinald Snik, CEO bij Carerix en jurylid bij de Staffing Awards.

“Bij de Staffing Awards kijken we op basis van referenties naar de kwaliteit van organisaties die binnen de flexmarkt actief zijn. Carerix helpt een groot deel van deze organisaties met hun kwalitatief hoogstaande oplossingen, waarbij het strategisch partnermodel een belangrijke rol speelt. Wij hanteren bij Victor Mundi dezelfde strategie en zijn dan ook erg enthousiast over de overeenkomsten in bedrijfswaarden en de gezamenlijke kansen, en vertrouwen op een mooie samenwerking,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van Victor Mundi en jurylid bij de Staffing Awards.

Over Carerix

Carerix is leverancier van CRM- & ATS-systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2004, telt op dit moment bijna 50 medewerkers en bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen. Met meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, Manpower en gespecialiseerde intermediairs als DPA, B-street, Dovre en Trenkwalder. Ook voor corporate- en overheidsorganisaties heeft Carerix specifieke oplossingen, waar onder meer klanten als ANWB en Jobpunt Vlaanderen gebruik van maken.

Over Victor Mundi

De Staffing Awards worden dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezing. Daarmee is deze verkiezing de langstlopende op haar gebied in de Nederlandse flexmarkt. De jury van de Staffing Awards onderzoekt jaarlijks de beste organisaties die als tussenpartij fungeren voor enerzijds de klant (inlener, opdrachtgever) en de kandidaat (sollicitant, payroll- of uitzendkracht, gedetacheerde, (z)zp’er, freelancer of interim professional). Het onderzoek is gebaseerd op (a) referenties die binnen de periode van de verkiezing worden gegeven via Ratecard, (b) een vragenlijst die is ingevuld door de betreffende organisatie en (c) een juryoordeel op basis van een video-interview met de betreffende organisatie. Tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid op donderdag 17 november 2016 van 13:00 tot 17:00 uur bij Postillion Amsterdam worden de Staffing Awards uitgereikt op basis van hoofdactiviteit, aantal medewerkers en omzetniveau.