Optie 1 uitgelicht

Hotelketen maakt Staffing Awards & Client Awards mede mogelijk

AMSTERDAM – Postillion Hotels gaat komend jaar de samenwerking aan met Victor Mundi door de Staffing Awards en de Client Awards  mede mogelijk te maken. Hiertoe is Postillion Hotels zichtbaar op de website en publiceert het inhoudelijke expertartikelen in de nieuwsbrief. De Dag van de Flexibele Arbeid op donderdag 19 januari 2017, waarop de awards worden uitgereikt, zal plaatsvinden in de nieuwe Postillionvestiging te Amsterdam.

“Ik ben ontzettend trots dat een professionele organisatie als Victor Mundi, Postillion Convention Centre Amsterdam heeft gekozen als locatie om haar prestigieuze Client en Staffing Adwards uit te reiken,” aldus Erik-Jan Ginjaar, directeur bij Postillion Hotels.

“Bij de Staffing Awards en de Client Awards kijken we op basis van referenties naar de kwaliteit van organisaties die binnen de flexmarkt actief zijn. De filosofie van Postillion Hotels, met haar uitmuntende serviceniveau, het zogenaamde brainfood, het Meet Work Stay-concept en het ondernemende personeel, sluit hier goed bij aan. Daarom organiseren wij met veel trots Dag van de Flexibele Arbeid op 19 januari op hun nieuwste locatie, Postillion Hotel Amsterdam,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van Victor Mundi en tevens jurylid.

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren Groningen, Utrecht Bunnik en Rotterdam. In september 2016 opent Postillion Hotels een locatie in Amsterdam. De hotelketen stelt zich ten doel haar bestaande netwerk uit te breiden, bestaande locaties te renoveren en waar nodig in lijn te brengen met het Meet Work Stay-concept van Postillion Hotels. Met Meet Work Stay komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Meet Work Stay is een innovatief concept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. Alle locaties zijn door Green Key op niveau goud beoordeeld voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Over Victor Mundi

De Staffing Awards en de Clients Awards worden dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezingen. Daarmee zijn de verkiezingen de langstlopende op haar gebied in de Nederlandse inhuurmarkt. Victor Mundi is tevens initiatiefnemer van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), waarbij wordt gezocht naar de beste freelancer of zzp’er van Nederland. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van ZZP Barometer en organisator van de Dag van de ZZP’er.