Dag van de flexibele arbeid 2019

De Dag van de Flexibele Arbeid

Beste intermediairs uitgeroepen door jury en publiek tijdens officiële dag

AMSTERDAM – Op donderdag 14 maart zijn de beste intermediairs ofwel win-naars van de Staffing Awards uit Nederland bekend gemaakt tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam. Seven Stars en Personato zijn door de gerenommeerde jury uitgeroepen tot beste intermediair. Oliver James Associates werd door het publiek als beste verkozen. Daarnaast werd een Staffing Award voor de beste starter, accountmanager, recruiter en directeur uitgereikt tijdens de feestelijke bijeenkomst.

  • Seven Stars door jury gekozen tot beste intermediair van Nederland met een omzetniveau van 25 miljoen euro of meer op jaarbasis
  • Personato door jury gekozen tot beste intermediair van Nederland met een omzetniveau van tot 25 miljoen euro op jaarbasis
  • Oliver James Associates door publiek gekozen tot beste intermediair van Nederland
  • WeAreKeen door jury gekozen tot beste startende intermediair van Nederland
  • Marco Roelofsen van PHIND door jury gekozen tot beste directeur in de Nederlandse flexmarkt
  • Sander Burgmans van Fellowfield door jury gekozen tot beste accountmanager in de Nederlandse flexmarkt
  • Anastasia van Ravestijn van FinanceFactor door jury gekozen tot beste recruiter in de Nederlandse flexmarkt

Tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid waren meer dan tweehonderdvijftig team- en directieleden van intermediairs aanwezig. “Het doel van deze dag is om te laten zien dat er binnen de flexmarkt veel kwaliteit aanwezig is. Er is geen wet- en regelgeving nodig om deze kwaliteit af te dwingen. Op deze dag stond daarnaast het verbeteren van de kandidaat-, klant- en recruiterervaring centraal,” aldus Jeroen Sakkers, als directeur van Victor Mundi organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid en jurylid bij de Staffing Awards.

Over Victor Mundi
De Dag van de Flexibele Arbeid wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door VictorMundi B.V., het mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de flexmarkt. Het bedrijf is tevens initiatiefnemer van de Staffing Awards, waarbij wordt gezocht naar het beste bedrijf in de flexmarkt binnen Nederland, en de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), waarbij wordt gezocht naar de beste zzp’er van Nederland. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van onafhankelijke zzp-informatiebron ZZP Barometer en organisator van de Dag van de ZZP’er op 6 april 2019.