banner carerix 2

Download de gratis whitepaper

Nu bestellen

carerix_logo

Over deze deal

Whitepaper: GDPR, Neem je privacy verantwoordelijkheid!

General Data Protection Regulation (GDPR/AVG) – Staffing & Recruiting

Met het lezen van deze white paper herken je de noodzaak om te ontdekken welke impact en consequenties de nieuwe Europese wet Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft voor jouw organisatie en welke verantwoordelijkheden dit voor je organisatie meebrengt.

De kandidaat als persoon/burger met al zijn/haar persoonlijke gegevens krijgt met deze wet meer controle over deze gegevens. Jij als organisatie bent verwerker verantwoordelijke van persoonsgegevens en dient jouw processen, data stromen, registratie hier op aan te passen want:

  • Een kandidaat heeft het recht om vergeten te worden. Dit wil zeggen dat op elk moment de gegevens die je verwerkt of bewaart dienen te worden vernietigd wanneer hierom wordt gevraagd;
  • Een kandidaat heeft het recht geïnformeerd te worden over wat er met zijn/haar persoonlijke gegevens gebeurt;
  • Een kandidaat heeft het recht om zijn/haar gegevens die je verwerkt of bewaart op te vragen en in te zien;
  • Een kandidaat zal op elk moment expliciet toestemming moeten kunnen geven om zijn/haar data door jou te laten verwerken.

Heb jij jouw processen op bovenstaande punten al goed ingericht om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van deze nieuwe wet? In deze white paper lees je over de verordeningen, wijzigingen, praktische toepassingen en mogelijke hulpvragen en geven we antwoord op de vragen wie, wat, waar en waarom. Neem nu actie en download de whitepaper.

 

Over Carerix

Met Carerix recruitment software heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en houdt je eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen jouw recruitment organisatie. Groeit jouw organisatie en daarmee jouw behoefte? Carerix groeit met jou mee.Processen en workflow’s zijn uniek. In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij je een helder advies en oplossing gericht op de beste ‘Candidate, Cliënt en User experience’.

Waarom Carerix?

icon 5

Partnernetwerk met oplossingen voor de perfecte match

Samen met professionele partners levert Carerix state-of-the-art oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en de trends van nu. Daardoor ontstaan unieke mogelijkheden om je te onderscheiden op de flex- of arbeidsmarkt én het bereiken van je doel: de perfecte match.

icon 6

Jouw processen en workflow’s

Carerix heeft een intuïtieve interface en is dankzij het open platform volledig zelf aan te passen aan de markt waarin je actief bent. Jouw processen en workflow’s zijn immers uniek.

icon 4

Altijd up-to-date, op elk device

Carerix zorgt ervoor dat je applicatie altijd up-to-date is, op elk device, waar je ook bent. Je hoeft je geen zorgen te maken om zaken als veiligheid, wetgeving, schaalbaarheid, internationalisatie, integraties en technologie. Het wordt allemaal voor je geregeld.

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen