header carerix2

Vraag een gratis demo aan

Nu bestellen

carerix_logo

Over deze deal

Carerix Recruitment Software

Met Carerix recruitment software heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en houdt je eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen jouw recruitment organisatie. Groeit jouw organisatie en daarmee jouw behoefte? Carerix groeit met jou mee. Processen en workflow’s zijn uniek. In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij je een helder advies en oplossing gericht op de beste ‘Candidate, Cliënt en User experience’.

Waarom Carerix?

icon 5

Partnernetwerk met oplossingen voor de perfecte match

Samen met professionele partners levert Carerix state-of-the-art oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en de trends van nu. Daardoor ontstaan unieke mogelijkheden om je te onderscheiden op de flex- of arbeidsmarkt én het bereiken van je doel: de perfecte match.

icon 6

Jouw processen en workflow’s

Carerix heeft een intuïtieve interface en is dankzij het open platform volledig zelf aan te passen aan de markt waarin je actief bent. Jouw processen en workflow’s zijn immers uniek.

icon 4

Altijd up-to-date, op elk device

Carerix zorgt ervoor dat je applicatie altijd up-to-date is, op elk device, waar je ook bent. Je hoeft je geen zorgen te maken om zaken als veiligheid, wetgeving, schaalbaarheid, internationalisatie, integraties en technologie. Het wordt allemaal voor je geregeld.

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen