Header-Indeed-academy-deal

Indeed Academy

Nu bestellen

Logo nieuwsbrief

Over deze deal

Trainingsprogramma voor recruiters

Als recruiter zit je dag vaak vol met uitdagende taken. Van het beheren van data in je applicant tracking system (ATS) tot het aansturen van andere recruiters. Er is een hoop te doen, een hoop bij te houden en er zijn een hoop tools die je kunt gebruiken.

Wat als er een trainingsprogramma zou zijn dat je helpt alles uit je beschikbare tijd te halen? Dat je helpt nieuwe tools te ontdekken en om belangrijke data te interpreteren? En dat het mogelijk maakt om meer tijd te besteden aan dingen die je écht leuk vindt?

Het goede nieuws: zo’n soort trainingsprogramma is er nu!

Indeed Academy

Indeed Academy is een volledig gratis programma bestaande uit negen e-learnings die gebruikers helpen alle mogelijkheden van het Indeed-recruitmentplatform te ontdekken. Door korte videolessen leer je best practices, krijg je data-gedreven inzichten en haal je het maximale uit je deelname aan het programma. De e-learnings zijn on-demand beschikbaar en niet tijdsgebonden. Zo kunnen dus zelfs recruiters met meterslange to-dolijstjes deelnemen aan het programma op basis van hun eigen schema en in hun eigen tempo.

Leer hoe je talent vindt op Indeed

E-learnings van in-house experts leren je Indeed te gebruiken voor het vinden en aantrekken van het juiste talent

Real-time leren en real-time resultaten

Bekijk e-learnings vanaf elke plek en elk device. Train vaardigheden die je kunt gebruiken voor het werven van toptalent op Indeed

Benut je volledige recruitmentpotentieel

Behaal de Academy Graduate-badge en onderscheid jezelf als innovatieve recruiter

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen