shutterstock_716394088
logo_300x300_bullhorn

Over deze deal

Recruitment Trends: Inzichten en Data in Nederland en België

Al meer dan tien jaar vragen we recruitment professionals om hun mening te delen over prioriteiten, uitdagingen en de belangrijkste trends die de recruitment branche vormen. Dit jaar pakken we het anders aan. We hebben de resultaten van meer dan 2.000 recruitment leiders wereldwijd verzameld. Het eindresultaat presenteren we echter op een nieuwe, frisse manier.

We introduceren onze nieuwe Recruitment Inzichten en Data Hub voor Nederland en België. Anders dan traditionele branche rapporten, kun je gemakkelijk navigeren door deze robuuste site. Scroll door de pagina’s die jij interessant vindt en focus op de content die belangrijk is voor jouw organisatie.

  • Ben je geïnteresseerd in de topprioriteiten voor bureaus? Lees dan dit artikel.
  • Benieuwd hoe je kandidaten moet omscholen om het tekort aan talent op te lossen? Lees deze spotlight.
  • Wil je de trends voor de branche in één overzicht ontdekken? Bezoek de Belangrijkste Bevindingen pagina of ontdek het grote geheel in de infographic.

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 8000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen.

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen