happy people

Ontvang 20% korting op jouw Ratecard-pakket

Nu bestellen

ratecard_logo_300x100

Over deze deal

Verbeter vanaf vandaag de kwaliteit van werk!

Ratecard is de onafhankelijke vergelijkingssite met ratings & reviews over de flexmarkt.  Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van flexwerk. Wij geloven heilig in de flexmarkt, omdat flexwerkers zich focussen op hun sterkte, passie en kwaliteit. Daarnaast hebben organisaties behoefte aan flexibiliteit, specialisme en flexibele capaciteit die schaalbaar is. Online referenties verhogen de kans op succes voor de zzp’er met 78%, de effectiviteit van ingehuurde flexwerkers voor opdrachtgevers met 37% en de omzet van intermediairs met 16%. Topopdrachtgevers en -intermediairs zoals AEGON en Harvey Nash, én veel topfreelancers, gebruiken Ratecard om hun kandidaat- en klanttevredenheid te meten.

Wil jij Ratecard uitproberen? Ontvang nu 20% korting op jouw pakket met de kortingscode: STAFFING20.

Waarom Ratecard?

stap 1

Vraag om feedback

Vraag uw klanten en kandidaten om feedback na ieder(e) opdracht of project. En vergeet niet: mond-tot-mondreclame en referenties zijn de belangrijkste bron voor het vinden van nieuwe klanten.

stap 2

Ontvang feedback

De uitgenodigde klant of kandidaat voorziet u van feedback, feedforward en een referentie. Zorg ervoor dat al uw medewerkers toegevoegd zijn aan uw Ratecard, zodat u kunt zien wie het best presteert

stap 3

Verifieer en verspreid het woord

Onze professionals verifiëren iedere referentie handmatig op basis van een uitgebreide data-analyse. Zo zorgen we ervoor dat uw cijfers betrouwbaar zijn. Daarna verspreiden we deze richting klanten en kandidaten!

Deze deal iets voor jou?

Nu bestellen