AXS Techniek B.V groepsfoto

AXS Techniek B.V.:
“Persoonlijk contact is de echte sleutel tot succes!”

Graag stellen wij u voor aan AXS Techniek B.V., één van de finalisten bij de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard. AXS Techniek B.V. is het kwaliteitsbureau binnen de techniek waarbij persoonlijk contact voorop staat. Zij geloven in de kracht van mensen en het verbinden van mensen. Voor, tijdens en na de bemiddeling houden zij contact met alle spelers. Zij geloven niet in snel scoren maar AXS Techniek bouwt op lange termijn relaties. Wij spraken Henrico Soede, Algemeen Directeur AXS Techniek B.V., over hun visie, de noodzaak van feedback en efficiëntere dienstverlening.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft jouw organisatie dat voor elkaar gekregen?

We vinden het belangrijk echt te luisteren naar onze opdrachtgevers en kandidaten. Zo weten we wat echt belangrijk is voor hun. Daarmee vervullen we hun wensen en dat zie je terug in de waardering die ze geven.

Kun je ons iets vertellen over jouw organisatie en over jouw klanten?

Wij bemiddelen vanuit Amsterdam, Rotterdam en Breda Mbo en Hbo technisch personeel. Onze interne mensen zijn specialisten in hun vakgebied en zijn daardoor gesprekspartners op niveau. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Op welke manier(en) onderscheidt jouw organisatie zich van de concurrentie?

Onze slogan is de : ‘Persoonlijke schakel’. In een tijd van digitalisering is het juist belangrijk echt met mensen in gesprek te gaan. Daar geloven we in, en dat betaald zich terug in lange termijn relaties.

Jouw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor jouw organisatie?

Wij vinden het super belangrijk om te weten hoe mensen ons te beoordelen en wat ze echt van ons vinden. Ook als je als organisatie je processen goed op orde hebt is er altijd ruimte voor verbetering.

Welke rol hebben input, feedback en suggesties van klanten en/of kandidaten voor jouw organisatie, en doe je hier iets mee?

Groot, we monitoren dit constant, en proberen dit zo veel mogelijk te integreren in onze organisatie en processen.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat jou betreft?

Essentieel om wakker te blijven en open te blijven staan voor verandering.

Waarom zou juist jouw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

De cijfers spreken voor zich, we hebben veel referenties en de score is hoog. We doen ook wat met de feedback van onze relaties. Je kan met heel veel mooie verhalen naar buiten treden maar hieruit blijkt hoe mensen ons echt waarderen!

Tot slot, welke tip heb jij voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

Digitaal is de toekomst maar voor het werken met mensen is persoonlijk contact de echte sleutel tot succes! Blijf met mensen praten en sta open voor verandering!