Optie 1 uitgelicht

365Werk:
“Door te luisteren naar feedback blijven we onszelf continu verbeteren”

Graag stellen wij u voor aan 365Werk, één van de finalisten bij de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard. 365Werk is een online uitzendbureau dat zich richt op het transparanter maken van de markt. Wij spraken Wies van ’t Slot, directeur en mede-eigenaar van 365Werk, over het belang van feedback, automatiseren en transparantie.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft uw organisatie dat voor elkaar gekregen?

Ik denk door de loyaliteit van onze uitzendkrachten en klanten. Wij leggen de lat van onze dienstverlening hoog en zien dat nu terug.

Kunt u ons iets vertellen over uw organisatie en over uw klanten?

365Werk is een online uitzendbureau dat ervoor staat dat uitzenden beter kan (meer geautomatiseerd en online) en transparanter moet. Onze klanten zijn voornamelijk te vinden in de branches horeca, schoonmaak, productie/logistiek en zakelijke dienstverlening.

Op welke manier(en) onderscheidt uw organisatie zich van de concurrentie?

We zijn een softwarebedrijf met uitzenden als verdienmodel. De basis is onze software die we elke dag verder ontwikkelen met behulp van onze eigen programmeurs. Het resultaat is dat we portalen in eigen beheer hebben gemaakt die gebruiksvriendelijk zijn en die we razendsnel kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten en flexkrachten.

Uw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor uw organisatie?

Referenties zijn ontzettend belangrijk voor ons. Überhaupt luisteren naar de feedback die we krijgen: dat is onze belangrijkste bron voor toekomstige ontwikkelingen in de software. We luisteren en blijven onszelf daardoor continu verbeteren.

Welke rol hebben input, feedback en suggesties van klanten en/of kandidaten voor uw organisatie, en doet u hier iets mee?

Feedback nemen we meer dan serieus en is een belangrijke bron voor het stellen van prioriteiten in wat we wanneer ontwikkelen/verbeteren. Vooral de doelgroep uitzendkrachten is vaak onderbelicht, maar ook deze groep nodigen wij uit om kritisch mee te kijken met nieuwe producten.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat u betreft?

Wij zeggen dat we een perfect portal combineren met een perfecte dienstverlening. Dan is het juist van belang om te weten hoe die dienstverlening wordt ervaren. Het continu onderzoeken hiervan heeft dus een grote waarde voor het bedrijf.

Waarom zou juist uw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

Omdat we dat doen waar nu een enorme behoefte aan lijkt te zijn; namelijk zeer transparant en online werken gecombineerd met een perfecte dienstverlening. Onze groei (> 50% per jaar) laat zien dat dit concept aanslaat en dat opdrachtgevers en uitzendkrachten hier behoefte aan hebben.

Tot slot, welke tip heeft u voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

Blijf luisteren en richt je bedrijf zo in dat je je razendsnel kunt aanpassen aan ontwikkelingen in de markt.