Optie 1 uitgelicht

NasWerkt:
“Wees niet bang om eerlijk te zijn naar kandidaten en opdrachtgevers”

Graag stellen wij u voor aan NasWerkt!, één van de finalisten van de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard. Wij spraken eigenaar Richard Nas over een stapje extra zetten voor de opdrachtgever, het optimaliseren van de dienstverlening en het belang van referenties.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft uw organisatie dat voor elkaar gekregen?

We doen al jaren ons best om een “persoonlijk” bureau te zijn. Doordat wij aandacht schenken aan onze opdrachtgevers en onze medewerkers vinden zij het ook écht leuk om iets terug te doen voor ons!

Kunt u ons iets vertellen over uw organisatie en over uw klanten?

Wij zijn een klein uitzendbureau, begonnen vanaf een zolderkamer in Den Bosch. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een bruisende organisatie met 13 medewerkers, met ons hoofdkantoor nog steeds in Den Bosch en een mooie prominente locatie in Nijmegen! Wij zijn al vele jaren actief bij NEC en dit jaar ook rugsponsor. Onze klanten zijn MKB en groot-bedrijf binnen diverse branches. Denk hierbij aan GWW, transport/logistiek, bakkerijen, productie, binnenvaart, techniek, callcenter en nog veel meer!

Op welke manier(en) onderscheidt uw organisatie zich van de concurrentie?

Wij houden het persoonlijk, luisteren écht naar de klantvraag en pakken elke uitdaging aan. Wij houden het graag laagdrempelig, zowel intern als extern. Daarnaast hebben we extra dienstverleningen voor de opdrachtgevers, zoals het bouwen van een eigen vacaturesite, een chauffeur die de kandidaten komt brengen indien zij geen eigen vervoer hebben of bijvoorbeeld door simpelweg 24/7 telefonisch bereikbaar te zijn.

Uw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor uw organisatie?

Deze zijn zeer belangrijk! Onze klanten en kandidaten maken dat wij iedere dag weer met veel plezier ons werk kunnen doen, daar zijn wij ze dan ook zeer dankbaar voor. Daarbij zijn zij een graadmeter voor het niveau welke wij nastreven.

Welke rol hebben input, feedback en suggesties van klanten en/of kandidaten voor uw organisatie, en doet u hier iets mee?

Wij hopen dat klanten en kandidaten altijd eerlijk tegen ons zijn. Als het goed gaat, maar zeker ook wanneer ze niet tevreden zijn. Wanneer wij input, feedback en/of suggesties krijgen, zien wij dit als een kans om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat u betreft?

Doordat we klant- en kandidaatonderzoeken doen, kunnen wij de kwaliteit meten en nastreven. Door benchmarking kunnen wij met zijn allen van elkaar leren om het eventueel anders aan te pakken. Hierdoor kun wij ons als organisatie blijven ontwikkelen en onze concurrentie voorblijven.

Waarom zou juist uw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

Wij willen laten zien dat je niet de grootste hoeft te zijn om de beste te zijn.

Tot slot, welke tip heeft u voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

Wees niet bang om eerlijk te zijn naar kandidaten en opdrachtgevers.