7f39d6b1ded1-Marcorama.nl_IMG_2263kopie

People-Business:
“Het gaat om het realiseren van de gewenste change”

Graag stellen wij u voor aan People-Business, één van de finalisten van de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard. Wij spraken directeur Jurjen Punt over het belang van referenties, feedback en oprechte interesse in de drijfveren van mensen.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft uw organisatie dat voor elkaar gekregen?

Oprechte en gemeende interesse in mensen en in wat ze drijft. Zowel bij onze opdrachtgevers als bij onze interim professionals. Eigenlijk is dat alles.

Kunt u ons iets vertellen over uw organisatie en over uw klanten?

De naam People-Business is niet toevallig gekozen. Juist in deze tijd van digitale marktplaatsen en een open wereld van social media en voortschrijdende technologie, blijven mensen het verschil maken. Vanuit die overtuiging zijn wij gestart om onze opdrachtgevers, o.a. actief in de financiële industrie, in On-line, in Zorg en onderwijs te helpen met uitdagende vraagstukken, door de beste talenten beschikbaar voor ze te maken.

Op welke manier(en) onderscheidt uw organisatie zich van de concurrentie?

Als People-Business verbinden wij ons niet aan een plaatsing, maar aan het resultaat. Het gaat ons dus niet om het plaatsen van het “mannetje”; maar om het realiseren van de gewenste change. Door actief te sturen op zowel opdrachtgeverschap als opdrachtnemerschap, voegen we waarde toe.

Uw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor uw organisatie?

Als je zelf niet hoeft te vertellen hoe goed je bent, maar anderen vertellen het voor je of over je, is dat eigenlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Het vertrouwen mogen krijgen van een opdrachtgever om een uitdagend issue te mogen adresseren is al mooi, dit dan vervolgens waarmaken met een interim professional die ook heel blij is met de samenwerking maakt het dan compleet.

Welke rol hebben input, feedback en suggesties van klanten en/of kandidaten voor uw organisatie, en doet u hier iets mee?

Input, feedback, feedforward en suggesties van onze klanten en onze professionals vormen de basis voor onze doorontwikkeling. Wij geloven dat wie waarde creëert, waarde mag verdienen. Om vast te stellen of de waarde die je creëert nog steeds relevant en wenselijk is, moet je jezelf kwetsbaar durven opstellen en jezelf opnieuw durven uit vinden. Wij geloven dat je alleen daarmee relevant kunt blijven.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat u betreft?

The Proof of the Pudding is in the eating. Om duurzaam bestaansrecht te hebben moet je in deze tijd, die door alle technologische ontwikkelingen steeds sneller lijkt te gaan, blijven toetsen of je op de goede weg bent of moet bijsturen.

Waarom zou juist uw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

Het succesvol bemiddelen van kandidaten is en blijft een ambacht. In dat ambacht moet je voldoende begrijpen van de uitdagingen van een opdrachtgever, om deze te laten aansluiten bij de kwaliteiten van de interim professional. Dit is wat ons drijft en in die keuzes zijn we scherp. Alleen op deze wijze kun je voor de opdrachtgever succesvol zijn en met de juiste interim professional het gewenste resultaat behalen. Daarom zouden wij de Staffing Awards moeten winnen.

Tot slot, welke tip heeft u voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

Respect hebben voor je klanten, je professionals en voor jezelf. “Nee” durven zeggen als het niet of minder bij je past, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Ook transparant durven zijn, ook in je marges. Als je trots bent op je dienst, dan durf je daarvoor te staan. Als je niet transparant bent, heb je misschien iets om je voor te schamen.