Hall-of-fame-header

Harvey Nash
“Waardering en verbeterpunten vinden wij terug in feedback”

Graag stellen wij u voor aan Harvey Nash, één van de finalisten bij de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard. Harvey Nash helpt opdrachtgever en professional om zich te focussen op waar zij goed in zijn. Door hen bij elkaar te brengen en hun de zaken uit handen te nemen die voor hen ballast zijn, maar voor Harvey Nash gesneden koek. Ze doen dat graag en ze doen dat goed. De medewerkers van Harvey Nash zijn zonder uitzondering vakspecialisten die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: professionals en opdrachtgevers in staat stellen te doen waar ze goed in zijn. Wij spraken Jan-Leen ‘t Jong, Algemeen Directeur, over hun visie, de noodzaak van feedback en efficiëntere dienstverlening.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft jouw organisatie dat voor elkaar gekregen?

Vooral door gewoon te doen waar we goed in zijn. In onze referenties worden we onder andere gewaardeerd om ons persoonlijke en directe contact, onze professionaliteit, onze betrouwbaarheid en onze deskundigheid. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die wij veel aandacht geven in het uitvoeren van onze dienstverlening alsmede in de ontwikkeling van onze collega’s en organisatie. Binnen Harvey Nash besteden we op regelmatige basis aandacht aan ons DNA. In meetings, trainingen en teambuildingsessie komen onze DNA thema’s continu terug: Betrokkenheid, Professionaliteit, Klantgerichtheid, Transparantie en Flexibiliteit & Samenwerking. Het is mooi om te zien, dat waar we in investeren gewaardeerd wordt met fantastische feedback van onze klanten, leveranciers en de professionals. Dat is waar we het voor doen en waar we trots op zijn!

Kun je ons iets vertellen over jouw organisatie en over jouw klanten?

Al meer dan 20 jaar zijn wij als intermediair goed in het helpen van opdrachtgevers en professionals om zich te focussen op waar zij goed in zijn. Met onze dienstverlening bemiddelen we tussen professionals en opdrachtgevers en nemen wij het Contract Management voor vele opdrachtgevers uit handen. Onze opdrachtgevers zijn vooral grote MKB en corporate organisaties binnen zowel de profit als de non-profit sector waarvoor we zowel ICT, Non-ICT en Engineering Professionals bemiddelen met HBO niveau of hoger.

Op welke manier(en) onderscheidt jouw organisatie zich van de concurrentie?

Wij hebben altijd direct en persoonlijk contact met zowel de professional als de opdrachtgever. Dit is een belangrijke basis voor een optimale samenwerking. Wij verdiepen ons in de mensen en organisaties met wie wij in contact staan en kijken verder dan alleen de vraag van de opdrachtgever en het CV van de professional. Bij Harvey Nash zijn we met elkaar in gesprek over de opdracht en heeft iedereen een vast aanspreekpunt. Wij ontzorgen onze klanten (opdrachtgever, leverancier en professional) met onze professionaliteit en deskundigheid. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zijn gespecialiseerd in alle actuele wet- en regelgeving en adviseren daar waar nodig. Zo werken wij samen en zijn daarom een betrouwbare partner met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor al onze klanten.

Jouw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor jouw organisatie?

Natuurlijk is een goed werkende organisatie belangrijk. Maar referenties zijn in onze branche misschien nog wel belangrijker, dat is namelijk ons bestaansrecht! De ervaring en de beleving van onze opdrachtgevers, leveranciers en kandidaten bepalen of ze met Harvey Nash zaken willen (blijven) doen. En dat is alles bepalend in ons succes als intermediair.

Welke rol hebben input, feedback en suggesties van klanten en/of kandidaten voor jouw organisatie, en doe je hier iets mee?

Referenties spelen een grote rol in de ontwikkeling van onze organisatie. Door goed te luisteren wordt je uitgedaagd om nog beter te worden en kun je innoveren daar waar nodig om je dienstverlening te optimaliseren en duurzaam te blijven. Bij Harvey Nash delen we de feedback. Zo creëren we betrokkenheid en is iedereen geïnformeerd. Bij aandachtspunten nemen wij altijd en direct persoonlijk contact op om in gesprek te gaan en om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hier wordt altijd enthousiast op gereageerd mede omdat de meeste partijen deze kans vaak laten liggen.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat jou betreft?

Ontzettend belangrijk, we kunnen niet zonder! Naast Ratecard halen we uiteraard feedback uit het persoonlijke contact met onze relaties en houden we regelmatig een eigen klanttevredenheidsonderzoek. Het geeft ons en onze relaties inzicht in hoe we het doen en wat belangrijke aandachtspunten zijn. Dit inzicht in combinatie met trends en ontwikkelingen in de markt zorgt ervoor dat we ons kunnen blijven ontwikkelen in ons voortbestaan als intermediair en worden onze klanten optimaal ontzorgt.

Waarom zou juist jouw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

Het ontzorgen van al onze relaties zit in het DNA van al onze collega’s die zich elke dag inzetten voor het belang van onze opdrachtgevers, leveranciers en professionals. De waardering en verbeterpunten vinden wij terug in de feedback die wij ontvangen. We zijn enorm trots op deze waardering en als we dat dan ook nog eens mogen onderschrijven met zo’n prachtige titel is voor ons de cirkel rond.

Tot slot, welke tip heb jij voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

Sta open voor feedback en deel feedback met je collega’s. Zo deel je de waardering, wat er speelt en creëer je betrokkenheid. Dan kun je samen werken aan nog betere dienstverlening en nog meer tevreden relaties.