Victor Mundi & Indeed

Indeed en Victor Mundi hebben de handen ineengeslagen

BEEMSTER – Indeed en Victor Mundi hebben de handen ineengeslagen. De nummer-één vacaturesite wereldwijd is als partner aangesloten bij de Staffing Awards, de jaarlijkse verkiezing van de beste intermediair van Nederland, die wordt georganiseerd door Victor Mundi.

Sander Poos, Managing Director Benelux bij Indeed, zal in de jury plaatsnemen als voorzitter. Hij zal met zijn mede-juryleden de deelnemende intermediairs beoordelen op kwaliteit op basis van de verzamelde referenties: “Het belangrijkste is de toegevoegde waarde die de intermediair biedt. Als je iets doet dat iedereen doet, loop je het risico om niet op kwaliteit, maar op kwantiteit beoordeeld te worden. Dan kun je je slechts onderscheiden op prijs. Daar zal ik naar gaan kijken bij het beoordelen welke partijen in aanmerking komen voor een award.”

Indeed hecht aan relaties met intermediairs

Alle intermediairs die deelnemen aan de Staffing Awards worden beoordeeld aan de hand van de referenties die zijn verzameld. Intermediairs vormen een belangrijke klantengroep van Indeed. De vacaturesite biedt hen namelijk de mogelijkheid om de juiste kandidaten te vinden. De intermediair heeft geen gemakkelijke taak en moet constant haar toegevoegde waarde bewijzen om haar bestaansrecht te rechtvaardigen. Dat maakt het juist nu relevant om kwaliteit in de sector extra te belonen.

Jeroen Sakkers, als directeur van Victor Mundi betrokken als initiatiefnemer en jurylid van de Staffing Awards: “Indeed is voor veel intermediairs een onmisbaar kanaal bij het vinden van de juiste kandidaten. Indeed biedt een platform voor de gehele markt, van klein tot groot – en focust daarbij op kwaliteit. Dat sluit goed aan bij ons initiatief, en wij zijn dan ook verheugd dat we Indeed mogen verwelkomen als platinum partner bij zowel de Staffing Awards als de Dag van de Flexibele Arbeid.”

Dag van de Flexibele Arbeid

De uitreiking van de Staffing Awards vindt plaats op de Dag van de Flexibele Arbeid op 14 maart 2019. Tijdens deze dag worden inspirerende keynotes gegeven en zijn er volop netwerkmogelijkheden met interessante bedrijven. Partijen die deelnemen aan de Staffing Awards ontvangen vrijkaarten voor deze dag. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor overige geïnteresseerden. De locatie en het programma worden binnenkort bekendgemaakt. Sander Poos zal dan ook een award uitreiken.

Over Indeed

Meer mensen vinden banen op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1-vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 200 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven (bronnen: SilkRoad & iCIMS). Ga voor meer informatie naar Indeed.nl/about.

Over Victor Mundi

Victor Mundi is als B2B-marketingbureau organisator van de Staffing Awards. Dé onafhankelijke en prestigieuze verkiezing van de beste intermediair van Nederland op basis van klant- en kandidaattevredenheid. De Staffing Awards worden dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd, en daarmee is deze verkiezing de langstlopende op haar gebied op de Nederlandse arbeidsmarkt.