Optie 1 uitgelicht

Onze partners Carerix en Textkernel verstevigen relatie

Om de zoektocht naar talent nog beter te maken, hebben Carerix en Textkernel, beide partners van de Staffing Awards, hun strategische partnership nu voor langere tijd verstevigd. De integratie met cv-parsing en semantisch zoeken is al enkele jaren een feit.

De samenwerking op deze vlakken wordt verder geïntensiveerd en uitgebreid met Jobfeed, Textkernel’s big datatool voor de arbeidsmarkt. In de nabije toekomst wordt daar ook semantische matching aan toegevoegd.

Jobfeed

Jobfeed verzamelt en categoriseert alle vacatures die op het web worden gevonden en slaat deze informatie doorzoekbaar op. De gebruiksvriendelijke integratie van deze data binnen Carerix maakt het dan eenvoudig elk talent uit de eigen database sneller te plaatsen. Daarnaast is Jobfeed een uitstekende tool voor het verkrijgen van inzicht in trends op de arbeidsmarkt. Ook wervingsbehoefte bij potentiële klanten en recruitmentactiviteiten van zowel klanten als de concurrent wordt inzichtelijk.

Het juiste talent vinden

Semantisch zoeken en de beschikbaarheid van big data over de online-vacaturemarkt zorgen voor verdere automatisering van het recruitmentproces. Het helpt Carerix-gebruikers nog efficiënter het juiste talent te vinden en te plaatsen en in te spelen op specifieke klantvragen.