Phind groepsfoto

PHIND:
“Stuurt goed op de juiste feedback en signalen!”

Graag stellen wij u voor aan PHIND, één van de finalisten bij de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard.  PHIND is een recruitment boetiek voor software development professionals. Als agency focussen zij op de meest uitdagende posities en de beste professionals. Hierin vinden zij het belangrijk om de behoefte volledig te begrijpen, zodat zij de klant en kandidaat kunnen ontzorgen. Daarom is elke consultant gespecialiseerd in een specifieke technologie binnen een specifieke regio. Wij spraken Marco Roelofsen, Managing Director bij PHIND, over hun visie, de noodzaak van feedback en efficiëntere dienstverlening.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft jouw organisatie dat voor elkaar gekregen?

Door continu de kwaliteit te waarborgen en sturen op feedback van kandidaten en klanten.

Kun je ons iets vertellen over jouw organisatie en over jouw klanten?

PHIND is een boetiek voor software development recruitment. De focus ligt op inspirerende organisaties en de beste software professionals. Doordat kwaliteit en reputatie bij ons centraal staan, werken wij voornamelijk samen met bekende merken, start-ups en multinationals. Anderzijds hebben wij een trackrecord in het vertegenwoordigen van software developers die een indrukwekkend CV hebben opgebouwd.

Op welke manier(en) onderscheidt jouw organisatie zich van de concurrentie?

Bij PHIND is elke consultant gespecialiseerd in een specifieke software technologie, binnen een specifieke regio in Nederland. Hierdoor weten zij exact wat er gaande is en begrijpen zij zowel klanten als kandidaten van binnen en buiten. Gezamenlijk kennen wij de markt als geen ander. Bovendien bieden wij kwalitatief hoge service van begin tot eind. Om deze service en kwaliteit te waarborgen, krijgen alle klanten en kandidaten automatisch een Survey/Ratecard om ons te beoordelen. Zo sturen wij dagelijks op de feedback van onze partners om een nog betere niche specialist te worden!

Jouw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor jouw organisatie?

Deze referenties zijn de kern van onze organisatie. Je kunt immers alleen beter worden, als je weet wat je goed doet en waar je op moet verbeteren. Deze beoordeling wordt openbaar gedeeld met de medewerkers, dit zodat wij intern ook de juiste sturing en training kunnen bieden. Zonder juiste feedback is het lastig om de allerbeste te worden.

Welke rol hebben input, feedback en suggesties van klanten en/of kandidaten voor jouw organisatie, en doe je hier iets mee?

Zoals eerder aangegeven is deze feedback cruciaal voor ons. In de wekelijkse meetings worden de beoordelingen en feedback enorm serieus genomen. Waar nodig, nemen wij ook direct contact op met klant of kandidaat om er samen dieper op in te gaan.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat jou betreft?

Wij bevinden ons in de service industrie. De klanten en kandidaten bepalen letterlijk ons succes. Wij moeten dus continue blijven onderzoeken hoe zij het beste geholpen kunnen worden, anders is het een kwestie van tijd dat je als partner vervangen wordt.

Waarom zou juist jouw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

In onze optiek is er geen andere partij die zo serieus met de feedback van klanten omgaat zoals wij. In de wereld van recruitment kan men zich onderscheiden in 4 onderdelen. Dat is prijs, innovatie, kwaliteit en service. Als dienstverlener zetten wij volledig in op kwaliteit en service. Dit is in ons optiek cruciaal voor het ontvangen van deze erkenning.

Tot slot, welke tip heb jij voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

In de zakelijke dienstverlening staan medewerkers en klanten centraal. Wanneer je goed stuurt op de juiste feedback en signalen, zal de groei en winstgevendheid van de organisatie vanzelf stijgen op langer termijn.