Seven-Stars-groepsfoto

Seven Stars:
“Neem jezelf niet te serieus!”

Graag stellen wij u voor aan Seven Stars, één van de finalisten bij de Staffing Awards dankzij de mooie referenties die de organisatie heeft ontvangen op Ratecard. Seven Stars maakt de perfecte match in IT, tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle professionals. Als managed service provider begrijpen zij als geen ander wat daar voor nodig is. Seven Stars is thuis in detachering, werving en selectie, payrolling en contractmanagement. Ze houden van resultaat én van perfecte matches. Wij spraken Niels Moelard, Recruitment Directeur bij Seven Stars, over hun visie, de noodzaak van feedback en efficiëntere dienstverlening.

Wow, zo’n hoog gemiddeld cijfer! Hoe heeft jouw organisatie dat voor elkaar gekregen?

Wij denken dat dit niet iets is wat we voor elkaar hebben gekregen, maar iets wat het resultaat is van wat we elke dag “gewoon” doen. Wij willen werken vanuit aandacht voor onze professionals en opdrachtgevers en onze beoordelingen zijn daar het resultaat van.

Kun je ons iets vertellen over jouw organisatie en over jouw klanten?

Seven Stars maakt de perfecte match in IT. Tussen ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle professionals. Als managed service provider begrijpen wij als geen ander wat daar voor nodig is. We zijn thuis in detachering, werving en selectie, payrolling en contractmanagement. Wij werken graag vanuit een warme relatie, waarbij we zowel een professional als een opdrachtgever goed kennen. Onze klanten zijn grote overheidspartijen zoals de Belastingdienst, CJIB, RDW, Tweede Kamer, IND, DT&V, COA en de provincies in Noord-Nederland. Daarnaast mogen we mooie klanten zoals Engie, ABN AMRO, ING, UMCG, DHL, PWC, Afterpay en Vitens bedienen. Allemaal stuk voor stuk mooie opdrachtgevers met unieke projecten en eigen dynamiek. Hiermee bieden wij volop keuze en afwisseling voor onze professionals!

Op welke manier(en) onderscheidt jouw organisatie zich van de concurrentie?

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door professionals niet alleen qua kennis en ervaring te koppelen aan de vraag van de opdrachtgever, maar ook wat betreft hun soft skills. Hoewel er altijd wordt gewerkt vanuit de opdrachtgever, staat de kandidaat centraal. Wij proberen ons continu te verplaatsen in een kandidaat en zetten graag een extra stap. En dit alles doen wij met een “Spark”. Een unieke sfeer en energie, waarmee wij anders zijn dan de gevestigde partijen in ons speelveld.

Jouw organisatie is tot finalist uitgeroepen bij de Staffing Awards dankzij mooie referenties van klanten en/of kandidaten. Hoe belangrijk zijn referenties voor jouw organisatie?

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om de organisatie te verbeteren, intern én extern onder het motto “We make IT Spark’’. Feedback in de vorm van referenties is cruciaal als je je als organisatie continu wilt ontwikkelen. Ik geloof er niet in om vanuit een kantoor te bedenken wat onze doelgroep wil, zonder contact met mensen zelf te hebben. We gaan daarom continu in gesprek met onze kandidaten en klanten om input, feedback en suggesties op te halen.Wij verzamelen deze input en vertalen dit naar concrete verbeterplannen, zodat we elke dag een beetje beter worden. Klant- en kandidaat onderzoek houdt ons scherp. We horen het graag als we iets goed doen én als we iets kunnen verbeteren. Feeling houden met de markt en wat de klanten en kandidaten belangrijk vinden is cruciaal in onze branche.

Wat is het belang van structureel klant- en/of kandidaatonderzoek en – benchmarking (vergelijking van die gegevens) wat jou betreft?

Het helpt ons elke dag verbeteren en aan te blijven sluiten op de wensen in de markt.

Waarom zou juist jouw organisatie een Staffing Award moeten winnen?

Het zou een mooi compliment zijn naar al onze collega’s die zich elke dag met zijn allen inzetten om onze professionals, partners en opdrachtgevers gelukkig te maken.

Tot slot, welke tip heb jij voor andere bedrijven binnen de flexmarkt?

Blijf jezelf, ga uit van je eigen kracht en neem jezelf niet te serieus!