Optie 1 uitgelicht

Voldoe aan richtlijnen nieuwe GDPR

Met het lezen van deze white paper herken je de noodzaak om te ontdekken welke impact en consequenties de nieuwe Europese wet Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft voor jouw organisatie en welke verantwoordelijkheden dit voor je organisatie meebrengt.

De kandidaat als persoon/burger met al zijn/haar persoonlijke gegevens krijgt met deze wet meer controle over deze gegevens. Jij als organisatie bent verwerker verantwoordelijke van persoonsgegevens en dient jouw processen, data stromen, registratie hier op aan te passen want:

  • Een kandidaat heeft het recht om vergeten te worden. Dit wil zeggen dat op elk moment de gegevens die je verwerkt of bewaart dienen te worden vernietigd wanneer hierom wordt gevraagd;
  • Een kandidaat heeft het recht geïnformeerd te worden over wat er met zijn/haar persoonlijke gegevens gebeurt;
  • Een kandidaat heeft het recht om zijn/haar gegevens die je verwerkt of bewaart op te vragen en in te zien;
  • Een kandidaat zal op elk moment expliciet toestemming moeten kunnen geven om zijn/haar data door jou te laten verwerken.

Heb jij jouw processen op bovenstaande punten al goed ingericht om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van deze nieuwe wet? In deze whitepaper van Carerix lees je over de verordeningen, wijzigingen, praktische toepassingen en mogelijke hulpvragen en geven we antwoord op de vragen wie, wat, waar en waarom. Neem nu actie en download de whitepaper.

 

Download hier de whitepaper | GDPR, Neem je privacy verantwoordelijkheid!