Directeur van het Jaar

Powered by Indeed grijs

Ingangseisen

  • Uw bedrijf en/of vestiging neemt deel aan de Staffing Awards
  • Uw bedrijf en/of vestiging is door de jury uitgeroepen tot finalist
  • U bent als directeur/eigenaar/partner/ondernemer toegevoegd of actief op uw bedrijfspagina
  • U hebt op structurele wijze positieve feedback ontvangen

Hoe wordt u directeur van het jaar?

De jury selecteert ruim vóór de uitreiking de finalisten voor deze award op basis van (structurele) feedback waarbij u bent geselecteerd als contactpersoon. Indien u tot finalist wordt uitgeroepen, zult u hiervan persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

De jury kijkt inhoudelijk naar de referenties: er wordt niet (alleen) naar het gemiddeld cijfer en het aantal referenties gekeken, maar ook naar de inhoud. Daarbij wordt rekening gehouden met de grootte en het model van de deelnemer (aantal medewerkers op LinkedIn, omzetniveau, afreken-/verdienmodel en continuïteit van kwaliteitsmeting, -borging en -verbetering) en representativiteit van het aantal referenties. Kortom: het is logisch dat hoe meer referenties er zijn ontvangen, des te lager het gemiddeld cijfer zal zijn – maar dit cijfer is dan wel representatiever en dus waardevoller voor de jury. Dit alles wordt in overweging genomen bij de afwegingen en keuzes van de jury om tot finalisten en winnaars te komen.

Voor de uitreiking zullen de finalisten worden gevraagd een opdracht uit te voeren, op basis waarvan de jury bijeen zal komen en zal beslissen welke finalisten worden uitgeroepen tot winnaar. Indien u tot finalist wordt uitgeroepen, zult u worden geïnformeerd over de exacte inhoud van deze opdracht. De directeur van het jaar wordt dus gekozen door de jury op basis van (a) feedback en (b) evaluatie van de opdracht die de finalist uitvoert.

Wanneer wordt deze award uitgereikt?

Op donderdag 14 maart 2019 is het zover! Dan vindt de Dag van de Flexibele Arbeid plaats, waarvoor u(w team) als deelnemende organisatie vrijkaarten ontvangt. Het zal een dag met inspirerende keynotes zijn met als hoogtepunt de bekendmaking van winnaars van de Staffing Awards. De locatie, het tijdstip en het programma worden later bekend gemaakt. Meer weten? Kijk op deze website of bekijk de sfeerimpressie van afgelopen jaar:

Inschrijven, nomineren of stemmen?