Publieksprijs

Powered by Bullhorn zw

Ingangseisen

  • Uw bedrijf is als intermediair actief op de arbeidsmarkt in Nederland
  • U bent genomineerd en/of hebt u ingeschreven voor de Staffing Awards
  • Uw bedrijf beschikt over een actieve en geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • U bent door de jury uitroepen tot finalist en hebt zich zo gekwalificeerd voor de hoofdprijs
  • U hebt een bedrijfsvideo ingestuurd via WeTransfer of laten opnemen door de organisatie

Hoe wint u de publieksprijs?

De jury selecteert maandelijks finalisten op basis van het leaderboard dat u als deelnemer kunt inzien op uw dashboard. Hierbij wordt gekeken naar (a) klant- en kandidaatfeedback die binnen deze periode aan de deelnemer worden gegeven en (b) een online vragenlijst die is ingevuld door uw bedrijf.

Zodra u bent uitgeroepen tot finalist, kunt u ervoor kiezen deel te nemen aan de publieksprijs. Hiervoor is het nodig om een bedrijfsvideo die aan de voorwaarden voldoet, aan te leveren bij de organisatie. De video mag max. 1m30 (90 seconden) lang zijn en dient horizontaal opgenomen te zijn, waarbij de video bij de organisatie aangeleverd dient te worden – zodat deze op het Staffing Awards-kanaal op LinkedIn en op uw bedrijfsprofiel bij de Staffing Awards geplaatst kan worden. Het is tevens mogelijk om onze professionele videocrew in te huren: voor een eenmalig bedrag van €3.000,- komen wij uw bedrijfsvideo op locatie opnemen en produceren wij deze naar uw wensen binnen het afgesproken format. Meer informatie hierover ontvangt u, zodra u uitgeroepen wordt tot finalist. Let op: deelname aan de publieksprijs is optioneel, en hiervoor kwalificeert u zich alleen indien u een geldige bedrijfsvideo hebt ingestuurd. Nadat wij de bedrijfsvideo op uw bedrijfsprofiel hebben toegevoegd, ontvangt u punten voor iedereen die de video bekijkt (+1), interessant vindt (+5) en deelt (+10) via LinkedIn. Ook het aantal klant- en kandidaatreferenties dat u ontvangt telt mee voor de publieksprijs: +25 per referentie.

Wanneer wordt deze award uitgereikt?

Op donderdag 14 maart 2019 is het zover! Dan vindt de Dag van de Flexibele Arbeid plaats, waarvoor u(w team) als deelnemende organisatie vrijkaarten ontvangt. Het zal een dag met inspirerende keynotes zijn met als hoogtepunt de bekendmaking van winnaars van de Staffing Awards. De locatie, het tijdstip en het programma worden later bekend gemaakt. Meer weten? Kijk op deze website of bekijk de sfeerimpressie van afgelopen jaar:

Inschrijven, nomineren of stemmen?