Beste starter

Powered by logo_zw_300x100_OTYS

Ingangseisen

  • Uw bedrijf is als intermediair actief op de arbeidsmarkt in Nederland
  • U bent genomineerd en/of hebt u ingeschreven voor de Staffing Awards
  • Uw bedrijf beschikt over een actieve en geldige inschrijving bij de KvK
  • Uw bedrijf op de datum van de uitreiking minder dan 3 jaar actief in Nederland
  • U bent door de jury uitroepen tot finalist en hebt zich zo gekwalificeerd voor de hoofdprijs

Hoe wordt uw bedrijf beste starter?

De jury selecteert maandelijks finalisten op basis van het leaderboard dat u als deelnemer kunt inzien op uw dashboard. Hierbij wordt gekeken naar (a) klant- en kandidaatfeedback die binnen deze periode aan de deelnemer worden gegeven en (b) een online vragenlijst die is ingevuld door uw bedrijf.

De jury kijkt inhoudelijk naar de referenties: er wordt niet (alleen) naar het gemiddeld cijfer en het aantal referenties gekeken, maar ook naar de inhoud. Daarbij wordt rekening gehouden met de grootte en het model van de deelnemer (aantal medewerkers op LinkedIn, omzetniveau in combinatie met afreken-/verdienmodel en continuïteit van kwaliteitsmeting, -borging en -verbetering) en representativiteit van het aantal referenties. Kortom: het is logisch dat hoe meer referenties er zijn ontvangen, des te lager het gemiddeld cijfer zal zijn – maar dit cijfer is dan wel representatiever en dus waardevoller voor de jury. En van een broker of marktplaats wordt verwacht dat ze meer referenties verzamelen dan een startend werving- en selectiebureau. Dit alles wordt in overweging genomen bij de afwegingen en keuzes van de jury om tot finalisten en winnaars te komen.

Tijdens het juryberaad in maart zal de jury bijeenkomen en beslissen welke finalisten worden uitgeroepen tot winnaar. Tijdens het verdere verloop van de verkiezing zal de schaduwjury, gevormd door getrainde medewerkers van Victor Mundi, de taken van de jury ten behoeve van het verifiëren van feedback en het selecteren van finalisten op zich nemen. Via deze pagina kunt u bekijken welke awards er nog meer worden uitgereikt.

Wanneer wordt deze award uitgereikt?

Op donderdag 14 maart 2019 is het zover! Dan vindt de Dag van de Flexibele Arbeid plaats, waarvoor u(w team) als deelnemende organisatie vrijkaarten ontvangt. Het zal een dag met inspirerende keynotes zijn met als hoogtepunt de bekendmaking van winnaars van de Staffing Awards. De locatie, het tijdstip en het programma worden later bekend gemaakt. Meer weten? Kijk op deze website of bekijk de sfeerimpressie van afgelopen jaar:

Inschrijven, nomineren of stemmen?